+359887880633
Понеделник - Петък 09:00 - 18:00

Често задавани въпроси

Как да започна работа с продукта?
Трябва да се регистрирате с потребителско име, парола и адрес на електронна поща. Това лесно става, чрез някой от етикетите за регистрация, който ще видите в страницата ни.
Сложно ли е да започна да работя с График?
Не. Но все пак софтуерът изисква от Вас известни настройки. След като се логнете в системата, трябва да настроите различни параметри - работно време, имена на Вашите специалисти и услуги и т.н. детайли. Веднъж настроени, те няма да изискват промяна дълго време.

Интерфейсът е интуитивен и тези настройки няма да Ви затруднят, а ако имате проблеми, винаги може да ни се обадите, за да Ви помогнем с детайлите.
Защо нямам налични услуги при резервация?
Най-честата причина е че не сте довършили конфигурацията на системата.
Задължителните стъпки са:
- Създаване на Специалисти
- Създаване на услуги
- Свързване на специалистите и услугите. С други думи - задаване на услугите които се предлагат от всеки специалист. Това се налага тъй като не всички специалисти предлагат едни и същи или всички услуги. Мястото да се зададат предлаганите услуги е страничката за редактиране на специалист – избор на услуги от падащото меню.
Мога ли да създам резервация за клиент който не е въведен в системата?
Да! При създаване на резервацията, не избирайте клиент от падащото меню, а просто въведете Име и Фамилия на клиента. Този вариант се ползва най-често при резервации от името на нови, непознати клиенти или клиенти които много рядко запазват часове. За подобни клиенти или такива които не биха си запавали сами часове онлайн няма нужда от създаване на потребител в системата.
© 2019 Grafik.bg. Всички права са запазени.
Уебдизайн